Говорен уред (QuickTalker FT 23)

24.222 ден

Говорен уред кој е лесен за употреба, издржлив, репродуцира кристално чист звук и вклучува 48 уникатни пораки достапни на пет нивоа на снимање.

Достапно по нарачка

Пораки: 20 пораки, 3 основни пораки (идентични на сите нивоа)
Нивоа: 5 нивоа
Време на снимање по поле: 10-20 секунди
Површина за активирање: за 3 основни пораки – 8.6 cm x 6.7 cm; за 20 уникатни пораки 3 cm x 3 cm
Тежина со батерија: 748 g
Тип на батерија: 4 AA


Говорниот уред QuickTalker FT 23 вклучува 103 уникатни пораки достапни на пет нивоа на снимање и му овозможува на поединецот робусни опции за комуникација во текот на денот.
Идеален за употреба при читање приказни, интеракција за време на лекција во училницата или комуникација со член на семејството.

Карактеристики:

  • 23 локации за пораки (три основни пораки кои остануваат исти на секое ниво на снимање и дваесет уникатни пораки кои се менуваат на секое ниво на снимање)
  • Пет нивоа на снимање до вкупно 18 минути
  • Feather Touch мембрана која бара 70% помалку сила за активирање на поле за пораки
  • Интегрирана рачка

Овој производ користи батерја 4 AA (не е вклучена)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.