Мускулен прекинувач (Muscle Switch)

101.017 ден

Прекинувач со екстремно чувствителен сензор, кој се поставува директно на кожата на точки каде што најдобро се чувствува згрчувањето на мускулите (рачен зглоб, чело, итн.)

Достапно по нарачка

Димензии: 2.5 cm x 6 cm x 10.7 cm
Приклучок: 3.5 mm, влез/излез


Мускулниот сензор може да се контролира со мускулни контракции. Со излезниот сигнал може да се контролира кој било друг уред контролиран со прекинувач.

Карактеристики:

  • Прилагодлива чувствителност
  • Прилагодлив тајминг и реакција на мускулни контракции
  • Акустичен сигнал (може да се деактивира)

Овој производ користи батерија од 9 волти (не е вклучена)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.