Прекинувач за уста + слушалки (Sip/Puff)

41.452 ден

Овој прекинувач ги преведува подголтнувањата и вдишувањата во независни сигнали.

Достапно по нарачка

Прекинувачот има две порти од 3.5 mm за поврзување на два стандардни моно-кабли или еден стерео кабел и има интегрирани копчиња за тестирање кои помагаат при тестирањето на апликацијата.
Слушалките се удобни и прилагодливи на главата, а може да се лизгаат преку ушите и зад главата. Заменливата усна цевка се држи во позиција со жица од не’рѓосувачки челик. Цевката и жицата може да се свиткаат и исечат за да се прилагодат на сечии потреби.

Сетот вклучува:

  • Sip/Puff прекинувач со интегрирани прекинувачи за притисок „Sip“ и „Puff“ (не е потребно надворешно напојување)
  • Слушалки Sip/Puff со прикачена воздушна цевка од 1.8 m и конектор за прицврстување на прекинувачот
  • Два кабли долги 152 cm, еден моно и еден стерео
  • Четири цевки за со жица за формирање од не’рѓосувачки челик (едната е прикачена на слушалките)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.