Прекинувач (Pillow)

12.857 ден

Овој прекинувач се активира со притискање на мазната, мека површина, што го прави соодветен за активирање со главата или образите.

Достапно по нарачка

Димензии: 8.6 cm x 8.6 cm x 2.5 cm
Тип на прекинувач: Механички
Тип на поврзување: Жичен
Должина на кабелот: 152 см
Тип на активирање: Притисок
Површина за активирање: дијаметар 8 cm
Сила на активирање: 180 g
Движење пред активирање: 0.2 см
Повратни информации: Аудитивен клик, Тактилен
Големина на приклучокот: 3.5-мм, моно
Монтирање: Вклучено велкро и безбедносен пин


Заштитната игла и велкрото се наоѓаат на дното за лесно прицврстување на перница или перница за инвалидска количка. Овозможува тактилни и аудитивни повратни информации.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.