Разгледница што зборува (А6)

1.745 ден

Разгледници кои содржат чип за снимање звук – едноставно снимајте и преслушувајте.

Достапно по нарачка

Големина: А6
Време на снимање: 30 секунди


Забавен начин за прикажување фоторафии, пораки или слики нацртани на самата разгледница, придружени со соодветна порака од 30 секунди.
Одличен начин да се поттикнат вештините за зборување, слушање и цртање кај децата.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.