Фото албум кој зборува

6.827 ден

Со албумот што зборува можете да правите колекција на фотографии што зборуваат, книги за меморија или приказни.

Достапно по нарачка

Лесен за употреба уред за репродукција на говорни пораки во кој може да се постават стандардни фотографии од 10 cm x 15 cm. Фото албумот вклучува вкупно 24 страници, секоја со индивидуален капацитет на пораки од 10 секунди – на секоја од нив може да се вметнат фотографии, слики или пишани пораки и за секоја да се сними и преслуша соодветна аудио порака.
Идеален за раскажување приказни, книги за комуникација, чекор-по-чекор инструкции и лични информации.

Овој производ користи 2 AAA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.