Прекинувач (Simply Works)

9.111 ден

Ниско безжично копче со интегриран предавател. За да може да се користи потребен е ресивер од опсегот Simply Works.

Површина за активирање: 7.5 cm / 12.5 cm.
Работен опсег: 10 m
Сила на активирање: 120 g
Повратни информации: Аудитивни, тактилни
Опции за монтирање: Лепило, велкро / Универзална монтажна плоча


Безжичен прекинувач со низок профил што може да се користи со кој било од SimplyWorks приемниците за да овозможи функции на прекинувач, глувче или тастатура. За користење на овој уред потребен е Simply Works ресивер.
Идеален за училница со ученици со различни потреби за пристап до интерактивната табла или кој било заеднички компјутер. Дизајниран така што прекинувачот ќе работи низ целата област, со минимална работна сила.
Прекинувачот SimplyWorks е достапен во 2 големини и четири бои, и има индустриски стандардни дупки за брзо и лесно монтирање.

Овој прекинувач може да се користи за повеќе намени. Споен со SimplyWorks Receive на компјутер, може да се користи како лев клик, десен клик, празно место или enter, на пример. Споен со Control, Control Pro или iClick, може да се користи за контрола на играчка или мрежен апарат. Или, кога е споен со Smooth Talker, може да стане прекинувачи за пораки. Изборите се речиси бесконечни.

Прекинувачот од 12.5 cm користи 2 AAА батерии, а од 7.5 cm користи CR2032 батерија (не се вклучени)

Боја

Црвена, Зелена, Сина, Жолта

Големина

7.5 cm, 12.5 cm

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.