Светкави форми (Squidgy) – сет од 12

3.652 ден

Меки форми, исполнети со проѕирен блескав гел во боја.

Достапно по нарачка

Димензии: +/- 15 cm x 15 cm


Децата ќе уживаат во играњето со овие шарени, блескави, светкави форми, додека во исто време учат и препознавање на форми. Повеќебојните форми ќе ја разубават секоја училница.
Сетот содржи по две од секоја форма.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.