Мал тајмер часовник – светло сив

10.618 ден

Овој рачен часовник за деца овозможува да го носите вашиот визуелен тајмер во движење насекаде.

Достапно по нарачка

Обем: 12 cm x 17.7 cm


Спортскиот дизајн го прави овој рачен часовник одличен додаток за студенти, возрасни, спортисти, наставници и професионалци од која било возраст или способност кои сакаат да ја зголемат својата продуктивност, а нуди поддршка и за луѓе со АДХД, аутизам или други когнитивни варијанси.

Часовникот има три различни режими:

  • Тајмер за време: Овозможува поставување на тајмер од 60 минути или прилагоден тајмер до 99 часа. Достапно е опционално повторливо предупредување и е совршено за сите што имаат потреба од редовни потсетници да земаат лекови, да користат тоалет или да останат фокусирани на задачи.
  • Часовник: Аналогни и дигитални дисплеи во формат од 12 или 24 часа.
  • Аларм: Овозможува поставување на дневен аларм. Опционалниот аларм има повеќе поставки. Алармот на крајот од тајмингот може да биде исклучен (без аларм), поставен на звучен сигнал, поставен на вибрации (тивок) или поставен на звучен сигнал и вибрации. Ова му овозможува на корисникот да ја избере опцијата за аларм што најдобро одговара на нивните сензорни потреби, без разлика дали има звучна или тактилна чувствителност или варијанси во слухот.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.