Прекинувач со сензор за близина (Big Candy Corn)

26.287 ден

Голем, жичен прекинувач со сензор за близина што се активира кога телото на корисникот е на 2.5 cm од горниот дел на прекинувачот.

Достапно по нарачка

Димензии: 9.08 cm x 10.2 cm x 1.2 cm
Тип на прекинувач: електронски, жичен
Тип на активирање: Сензор за близина
Сила за активирање: Близина
Повратни информации: Аудитивни, визуелни
Должина на кабелот: 183 cm
Приклучок: 3.5 mm, моно


Овој прекинувач за пристапност користи високо-чувствителна технологија за сензор за близина за активирање и не бара физички допир за да се активира. Секогаш кога корисникот е близу или допира до површината за активирање, прекинувачот ќе се активира. Кога е активиран, се појавува звучен звучен сигнал и светло. Звукот и светлото може да се исклучат ако на корисникот не му се потребни овие инструкции.

Карактеристики:

  • Високо чувствителен сензор за близина кој не бара калибрација
  • Визуелни и аудитивни повратни информации што може да се исклучат
  • Се активира кога корисникот е на 2.5 cm од горниот дел на прекинувачот или со лесен допир

Овој производ користи CR2430 батерија (не е вклучена)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.