Говорен уред (SuperTalker FT)

62.738 ден

Овој говорен уред вклучува четири заменливи заштитници кои можат да се користат за создавање комуникациски уред со една, две, четири или осум локации за пораки.

Достапно по нарачка

Димензии: 34 cm x 26 cm x 5 cm
Тежина: 953 g
Големина на површината за активирање: над 9.1 cm
Тип на активирање: Притисок
Време на снимање: 16 минути
Број на локации на пораки: 1, 2, 4 или 8


Уредот за говор SuperTalker FeatherTouch им дава можност на корисниците со сите способности да комуницираат. Може да се создадат уникатни уреди со една, две, четири или осум пораки со промена ги мрежите за пораки. Мембраната FeatherTouch реагира на најлесните допири и најмалите прсти, и му олеснува на речиси секој да комуницира со една порака, или осум различни пораки. Осумте нивоа на снимање овозможуваат снимање до 64 уникатни пораки.
SuperTalker FT поддржува и прекинувачи – овозможува поврзување по еден прекинувач на секоја локација на пораката за директна репродукција на пораки, или користење на еден прекинувач за движење низ секоја локација на пораката последователно; а двата излези за играчки/апарати го претвораат овој уред во прекинувач.

Карактеристики:

  • Подобар од кога било дигитален излез на звук погоден за речиси секоја средина
  • Заменливи мрежи за пораки за една, две, четири или осум пораки кои поддржуваат преклопување на симболи со слика

Овој производ користи 4 AA батерии (не се вклучени)

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.