Прекинувач (Specs Taster)

6.188 ден

Мало, практично копче кое се вклопува насекаде, а исто така одлично се вклопува со околината.

Димензии: 5 cm x 5 cm x 1.6 cm
Тип на прекинувач: Механички
Тип на поврзување: Жичен
Должина на кабелот: 183 cm
Тип на активирање: Притисок
Површина за активирање: дијаметар од 3.5 cm
Активирачка сила: 100 g
Движење пред активирање: 0.0635 см
Повратни информации: Аудитивен клик, Тактилен
Големина на приклучокот: 3.5 mm, моно


Овој прекинувач е најразновидниот и најиздржливиот мал прекинувач достапен на пазарот. Со својата мала површина за активирање, тој е доволно мал за да се носи, но најчесто се користи како монтиран прекинувач.

Вклучува три основи:

  • Стандардна основа со прирабница
  • Рамна основа за монтирање со лепила
  • Основа за ремен за монтирање околу предмети како што се потпирачите за глава
Боја

Црвена, Зелена, Сина, Жолта, Црна

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.