Прекинувач за прсти (Fingerswitch)

7.832 ден

Единечен, мал прекинувач со една површина за активација, што се поставува околу прстот со флексибилна велкро лента.

Достапно по нарачка

Димензии: велкро 13 cm x 3 cm, дебелина на копчето 0.5 cm
Должина на кабел: 1.60 m
Големина на приклучокот: 3.5 mm, моно


Прекинувачот може да се користи за извршување на една акција. Идеален за луѓе кои не можат да ја придвижат раката кон прекинувач, но сепак можат да активираат копче со прстите. Лесен е за употреба и многу чувствителен.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.