Прекинувач за глава (Chin Switch)

28.936 ден

Удобен единечен прекинувач кој што може да се активира со едноставно движење на главата.

Достапно по нарачка

Димензии на прекинувачот: 2 cm x 7 cm
Сила на активирање: 46 – 107 g


Прекинувачот за брадата може да се постави насекаде околу вратот со пластична цевка што може да се исече и да се прилагоди за да одговара на сечија потреба. Поместувањето на главата надолу на површината од 2 cm x 7 cm со сила од 46-107 g ќе го активира прекинувачот.
Обезбедува аудитивен клик и тактилен фидбек.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.