Копче (Buddy)

6.188 ден

Издржлив и сигурен единечен прекинувач кој бара само најмал допир за активација.

Димензии: 6.4 cm x 6.4 cm x 2 cm
Тип на прекинувач: Механички
Тип на поврзување: Жичен
Должина на кабелот: 152 cm
Тип на активирање: Притисок
Површина за активирање: дијаметар од 6.4 cm
Сила на активирање: 142 g
Повратни информации: Аудитивен клик, Тактилен
Големина на приклучокот: 3.5 mm, моно


Buddy копчето е сигурен и издржлив прекинувач, кој се активира со притискање на кое било место на горната површина. Користењето на неколку прекинувачи во различни бои овозможува подобрена и позабавна комуникација во различни ситуации или настани. Основната плоча на прекинувачот лесно може да се монтира на површина.

Боја

Црвена, Зелена, Сина, Жолта, Црна

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.