Двоен Прекинувач (Piko)

10.482 ден

Издржлив прекинувач со 2 копчиња, што значи дека може да се користи за извршување на две различни дејства.

Димензии: 6 cm x 1.3 cm / 10 cm x 1.7
Тежина: 70 g / 100 g
Сила на активирање: 75 g / 125 g / 250 g
Повратни информации: аудитивни и тактилни
Приклучок: 3.5 mm, моно


Комплет од две многу издржливи и чувствителни копчиња кои ги извршуваат функциите на левото и десното копче на глувчето. Дијаметарот на едно копче е 3 cm или 5 cm.  Двете копчиња се поставени на основа на растојание од приближно 3 mm едно од друго. Тие можат да се активираат со нежен притисок со прстот.
Овозможуваат поврзување со приклучок од 3.5 mm, а поради нивната чувствителност се погодни за управување на помошни средства за комуникација, прилагодена опрема за игри или уреди за контрола на околината.

Сила на активирање

75 g, 125 g, 250 g

Големина

6 cm x 1.3 cm, 10 cm x 1.7 cm

Боја

Црвена, Зелена, Сина, Жолта, Портокалова, Црна, Бела, Златна, Сребрена

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.