Џојстик (Optima)

24.642 ден

Компактен, десктоп џојстик кој не бара фини моторни вештини и е погоден за широк спектар на корисници на компјутери.

Availability: 1 на залиха (може да се нарача повторно)

SKU: MPAT0125 Категорија

Димензии: 18 cm x 10.2 cm x 11.2 cm
Висина на потпирачот за дланка: околу 3.5 cm
Порти:
PS2 и USB протоколи
Оперативен систем: PC и Mac


Optima е алтернатива на глувчето што не бара фини моторни вештини. Погоден е за широк спектар на корисници на компјутери и оние на кои не им се потребни сите карактеристики на n-Abler.
Овој џојстик се користи со лесен допир, кој заедно со функциските копчиња овозможува лесна навигација и прецизно насочување на предметите на екранот на компјутерот. Има копчиња за лево/десно и влечење.

Карактеристики:

  • Четири поставки за брзина на курсорот
  • Голема основа за максимална стабилност
  • Лесна инсталација без потреба од дополнителни драјвери

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.