Цврста заштита за тастатура (Clevy II)

7.832 ден

Цврта заштита за Clevy II тастатурата

Availability: 2 на залиха (може да се нарача повторно)

SKU: MPAT0090 Категорија

Заштитата за тастатурата Clevy го олеснува работењето на тастатурата.
Спречува лизгање на прстите или притискање на две копчиња истовремено.
Изработена е од акрил.

Поставки за колачиња (cookies)​

Неопходни колачиња (Necessary cookies) – секогаш активни

Неопходните колачиња помагаат една веб-страница да биде употреблива со овозможување на основните функции, како навигацијата низ страницата, употребата на кошничка за купување (shopping cart), наплата и сл. Без овие колачиња, веб-страницата не може да функционира правилно.

Со користење на нашите услуги, се согласувате да користиме неопходни колачиња. За повеќе информации прочитајте ја политиката за колачиња или политиката за приватност.